Massamagrell repara l'enfonsament del Parc Diputació de València

Guardar

ndp parque diputació
ndp parque diputació

L'Ajuntament de Massamagrell ha iniciat les obres per a reparar l'enfonsament del Parc Diputació de València, situat en la zona entre nuclis, al costat de l'IES Massamagrell i l'Edifici de la Joventut.

El parc, amb més de 10.000 metres quadrats, i amb diferents jocs infantils, una pista de futbol i una altra de bàsquet, i una zona de patinatge, va patir l'enfonsament de part del sòl, i amb aquestes obres es procedirà a la seua recuperació.

L'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, aclareix "aquesta actuació està valorada en 47.991,52 euros, que es finançaran amb fons propis de l'ajuntament pertanyents al romanent de tresoreria de 2020".

Igual que la resta de parcs del municipi, actualment aquest parc es trobava tancat, a causa de les normes que es van prendre des del consistori per a prevenir els contagis de la Covid-19.

"Durant aquest temps hem aprofitat per a netejar, podar i desinfectar els parcs de Massamagrell, perquè es mantinguen en el millor estat possible i estiguen preparats perquè, en cas que baixe la incidència de contagis al nostre poble, es procedisca a la seua obertura", comenta la regidora d'Urbanisme, Raquel Gómez.

Les obres de reparació del parc estan previstes que finalitzen en les pròximes setmanes.

Destacats