Massamagrell rep el punt mòbil d'assessorament d'ocupació i formació de Labora

Guardar

Bus Labora a Massamagrell
Bus Labora a Massamagrell

Aquest matí Massamagrell ha rebut el punt mòbil de Labora, un autobús equipat i adaptat com a oficina 'Espai Labora' en el que persones especialitzades ofereixen ajuda a la ciutadania.

Durant el dia de hui i demà estarà situat al carrer del Sol al costat del passeig Rei En Jaume i romandrà obert de 10 a 18 hores per a atendre dubtes i realitzar qualsevol gestió o tràmit dels veïns i veïnes que ho requerisquen, es troben en situació de desocupació o no.

Allí podran rebre informació sobre alguns serveis de Labora com buscar treball o formació, renovar la targeta de desocupació, crear un currículum o aprendre a utilitzar les diferents aplicacions, entre altres coses.

L'alcalde de Massamagrell i regidor d'Ocupació, Paco Gómez, que ha acudit a aquest punt mòbil aquest mateix matí, ha manifestat que "és una oportunitat perquè la ciutadania del poble tinga un accés més fàcil i puga rebre assessorament laboral i formatiu especialitzat sense haver de desplaçar-se fins a l'Espai Labora situat a Meliana".

Per a rebre aquest servei, l'Agència de Desenvolupament Local de Massamagrell, es va adherir al conveni de col·laboració entre la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i Labora per al desenvolupament i posada en marxa d'aquests punts 'Espai Labora' mòbils a la Comunitat Valenciana.

Arxivat a:

Destacats