Massamagrell rep 165.000 de l'IVACE per a la millora i modernització del Polígon Bobalar

La subvenció serà completada amb fons propis de l'ajuntament fins a arribar als 216.000 euros globals per a les actuacions

Guardar

polígono bobalar massamagrell
polígono bobalar massamagrell

El mes de gener passat, l'Ajuntament de Massamagrell sol·licitava, per primera vegada, una ajuda a l'IVACE per a poder executar un projecte de modernització del Polígon Industrial Bobalar Sector 1, i fa uns dies, concretament el 17 de març, la Presidència de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) va dictar la resolució per la qual s'aprovava la concessió d'aquesta subvenció. La proposta, presentada al Ple per l'equip de govern, va ser aprovada per unanimitat.

Així doncs, el consistori rebrà un total de 165.227,81 euros amb els quals pretén millorar, modernitzar i ampliar les infraestructures i serveis d'aquest polígon, a causa de la situació de manca i deficiència en la qual es troba. A més, l'ajuntament posarà fons propis fins a arribar als 216.000 euros sol·licitats per a l'execució del projecte.

El projecte consisteix en diferents operacions com la instal·lació d'un circuit tancat de càmeres de televisió amb cobertura global al polígon, connectat a la Policia Local; la substitució de l'enllumenat públic exterior per il·luminació LED; el reasfaltat de vials; la reposició del paviment de vorera i la reparació del paviment de les zones d'estacionament de vehicles; i la instal·lació de directoris d'empreses amb identificació d'aquestes, els carrers i les zones verdes.

"Gràcies a aquesta ajuda que sol·licitem des del govern per primera vegada, i que ens ha concedit ara l'IVACE, en breu podrem iniciar les obres de millora del nostre polígon. Són unes actuacions que permetran corregir les deficiències actuals aconseguint millores que permetran un millor desenvolupament de l'activitat industrial", ha comentat l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

Totes aquestes necessitats van ser detectades en una anàlisi de la situació en la qual es troba el Polígon Bobalar, i on es van recollir les mancances i deficiències que presenta actualment.

Destacats