Massamagrell reconeix l'excel·lència acadèmica de l'alumnat d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius

Guardar

premios excelencia massamagrell
premios excelencia massamagrell

Dimarts passat 27 d'abril, l'Ajuntament de Massamagrell va celebrar en l'espai escènic del Centre Cultural, el lliurament de Premis a l'Excel·lència Acadèmica. Uns premis mitjançant els quals es reconeix el rendiment acadèmic excepcional de l'alumnat que cursa ESO, Batxillerat i Cicles Formatius en els centres educatius del municipi i que està empadronat a Massamagrell.

A causa de la pandèmia, el lliurament de premis enguany no s'ha realitzat el mes de febrer com és habitual, però sí ha pogut realitzar-se de manera presencial en un ambient més íntim, ja que només es va convidar a les famílies dels joves per a poder respectar les mesures de seguretat.

L'acte va estar presidit per l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, al costat de la regidora d'Educació, Araceli Munera, responsable de conduir l'acte. Joaquín Sánchez, director del Col·legi Sagrada Família, i Isabel Tamarit, directora de l'IES Massamagrell que acudia per primera vegada després de la jubilació de l'anterior director, Paco Caballero, els van acompanyar en la taula presidencial i van dirigir unes paraules a les persones assistents a l'acte.

Després de les paraules de benvinguda, l'alcalde i la regidora d'Educació van entregar els diplomes a les 20 persones seleccionades entre l'IES Massamagrell i el Col·legi Sagrada Família, sent deu beques per a estudiants d'ESO, i deu per a estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius, cadascuna d'elles amb una dotació econòmica de 300 euros. Després del lliurament, en representació de l'alumnat de les dues modalitats premiades, els millors expedients acadèmics, Alberto Villalobos Edo i Victoria Albert Alejo, van dedicar unes paraules d'agraïment.

Segons Gómez "l'educació en el nostre municipi és una cosa primordial, per això destaquem el mèrit dels millors alumnes i alumnes i els premiem amb beques per a cobrir les seues despeses educatives. La joventut és el futur de Massamagrell i volem que se senta valorada".

La regidora d'Educació, Araceli Munera, va expressar que "premiar l'esforç i la perseverança de l'alumnat és una cosa necessària per a motivar-los a continuar formant-se, sense oblidar-se del professorat, a qui també vull felicitar expressament per la gran tasca que estan realitzant en aquests temps de pandèmia".

Destacats