Massamagrell realitzarà un taller de cuina creativa per a joves el 17 d'octubre

El taller serà impartit per Esmeralda, participant en la 4a edició de Masterchef

Guardar

Massamagrell taller cuina
Massamagrell taller cuina

En el marc de la partida d'oci saludable triada per la ciutadania en la passada edició dels Pressupostos Participatius de Massamagrell, la Regidoria de Joventut ha organitzat un taller de cuina creativa en el municipi, que impartirà Esmeralda, veïna de Massalfassar i coneguda per la seua participació en la 4a edició del concurs d'RTVE Masterchef.

Aquests cursos, la inscripció dels quals s'obri demà 17 d'octubre i es prolongarà fins al pròxim dia 28 del mateix mes, tindrà lloc tots els dimarts de novembre i desembre de 18:30h a 20:00h en el primer pis del Centre Cultural del municipi.

En paraules de la regidora de joventut, Araceli Munera: "Aquesta iniciativa cerca impulsar la creativitat i els hàbits de consum saludables en la joventut de Massamagrell, és un honor, a més, poder comptar amb Esmeralda, de reconeguda trajectòria, per a la seua impartició".

"Massamagrell és un poble viu, la realització de tallers com aquest demostra l'àmplia oferta d'activitats formatives per a tots els públics", ha destacat l'alcalde de la localitat, Paco Gómez.

Destacats