Massamagrell realitza millores en el seu Centre Cultural

El total de les inversions ascendeix a més 35.000 euros

Guardar

inversiones centro cultural massamagrell
inversiones centro cultural massamagrell

L'Ajuntament de Massamagrell està realitzant millores en el Centre Cultural, modernitzant alguns serveis i adaptant les seues instal·lacions per a oferir una major comoditat als usuaris i usuàries del municipi.

Una d'aquestes inversions ha estat de 16.504,40 euros, amb els quals s'ha adquirit una plataforma elevadora autopropulsada que s'ha instal·lat en l'espai escènic i que facilitarà al personal tècnic l'enfocament, muntatge i desmuntatge dels focus.

També en el teatre, en la càmera negra, s'estan instal·lant potes, telons i bambolines de segell polièster amb una inversió de 8.217,94 euros, i addicionalment, s'ha comprat un altre teló per valor de 5.499,45 euros. A més s'han instal·lat llums led amb un cost de 2.057,62 euros.

D'altra banda, s'han realitzat millores en les instal·lacions de l'Escola de Música municipal, amb la incorporació de tres nous projectors valorats en 1.948,10 euros. I s'han adquirit tres lectors de barres de llibres per a la Biblioteca, per un cost de 696,96 euros.

El local on s'instal·la l'Associació de Jubilats i Pensionistes de Massamagrell, també està sent rehabilitat, amb l'eliminació d'una paret divisòria, que fa que l'associació dispose de molt més espai que anteriorment, podent utilitzar de manera conjunta l'antiga cafeteria. Actuació que ascendeix a 290,40 euros.

"S'estan realitzant un total de set actuacions en aquest edifici, un dels més concorreguts del nostre poble, i el conjunt de totes aquestes noves inversions ascendeix a un valor total de 35.217,87 euros" ha explicat l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

La regidora de Cultura, Araceli Munera, ha afegit "totes aquestes inversions s'han realitzat per a millorar la comoditat tant del personal treballador, com de la ciutadania i associacions que gaudeixen d'aquests espais, a més de modernitzar alguns serveis després del pas dels anys".

El Centre Cultural de Massamagrell es troba actualment realitzant totes aquestes millores, que es preveuen que estiguen finalitzades aquest mes de gener.

Destacats