Massamagrell realitza millores al Col·legi Públic Obispo Amigó

Guardar

massamagrell
massamagrell

L'Ajuntament de Massamagrell ha realitzat millores al Col·legi Públic Obispo Amigó, que han consistit en la instal·lació de tendals i la pavimentació d'una vorera des de l'entrada del col·legi a l'edifici de les aules.

Els tendals s'han implementat al pati dels més menuts, la classe pública de 2-3 anys, amb la finalitat de protegir-los dels raigs solars, un treball que ha tingut una inversió de 4.549,60 euros.

A més, s'ha pavimentat la zona des de l'entrada del col·legi fins a la vorera de l'edifici d'aules per a permetre l'entrada a les instal·lacions evitant que amb les pluges el sòl es convertisca en fang, substituint així la passarel·la de fusta habilitada per a evitar que l'alumnat s'embrutara amb fang els dies de pluja. Aquesta actuació ha tingut un cost de prop de 3.000 euros.

L'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez ha declarat que "la instal·lació dels tendals i la pavimentació de l'entrada del col·legi permetrà que es tinga una millor accessibilitat al col·legi i que l'alumnat més xicotet estiga resguardat del sol en els mesos més calorosos".

A més, la regidora d'Educació, Araceli Munera ha manifestat "el fidel compromís que tenim des de l'ajuntament per a assegurar que els xiquets i les xiquetes dels col·legis de Massamagrell, tinguen unes instal·lacions adequades i en igualtat de condicions".

Els alumnes i les alumnes del Col·legi Públic Obispo Amigó, han començat el 2021 gaudint d'aquestes millores.

Destacats