Massamagrell realitza el tancament dels finestrals del seu minitrinquet

Guardar

ventanales minitrinquet
ventanales minitrinquet

L'Ajuntament de Massamagrell ha tancat recentment els finestrals del minitrinquet del municipi. Fins al dia de hui, els arcs d'aquestes instal·lacions comptaven amb malles de tela metàl·lica per a l'aïllament de les condicions climàtiques, un sistema que no era del tot efectiu en els dies menys favorables tant d'hivern com d'estiu.

Després de la petició realitzada pel Club de Pilota de Massamagrell, el consistori ha atés la necessitat i ha gestionat el tancament d'aquests arcs, instal·lant onze finestres de policarbonat amb doble fulla corredissa d'alumini, per a generar un espai adequat i en condicions òptimes per a la pràctica de l'esport.

Els treballs realitzats han tingut una inversió total de 12.418,32 euros, pertanyents al romanent de tresoreria de l'ajuntament.

"A partir d'ara, tant esportistes, com a públic assistent, i altres usuaris i usuàries que fan ús d'aquestes instal·lacions, podran protegir-se del fred, la pluja, el vent i la pols que entrava" comenta l'alcalde de Massamagrell i regidor d'Esports, Paco Gómez.

El tancament ja està realitzat i les persones que han assistit durant aquests dies al minitrinquet municipal, ja han notat la millora.

Destacats