Massamagrell prepara el seu projecte de Responsabilitat Social

El projecte, sota el nom de 'Diàlegs Sostenibles de Massamagrell', consisteix en l'enregistrament d'una sèrie de vídeos

Guardar

Enregistrament del vídeo de responsabilitat social de l'Ajuntament de Massamagrell
Enregistrament del vídeo de responsabilitat social de l'Ajuntament de Massamagrell

L'Ajuntament de Massamagrell ha impulsat l'il·lusionant projecte de Responsabilitat Social 'Diàlegs Sostenibles de Massamagrell'. Un projecte, que consisteix en la realització d'una sèrie de vídeos en els quals han participat de manera activa membres de l'equip de govern, col·lectius socials i personalitats referents del veïnatge del municipi.

El primer vídeo titulat 'Fent política socialment responsable' ho protagonitza Paco Gómez, alcalde de Massamagrell, i en ell es reflexiona entorn de les polítiques públiques implementades en els últims anys per a contribuir des del local i pròxim a la consecució de les metes emmarcades en l'Agenda 2030 de les Nacions Unides.

"Des del nostre Ajuntament apostem per la responsabilitat social com a palanca de canvi i de progrés, en el qual diàleg sincer i la voluntat d'acords entre responsables públics i grups d'interés juga un paper clau per a fer de Massamagrell un poble sostenible i responsable, no sols econòmicament, sinó també social i mediambientalment", afirma l'alcalde.

En el segon vídeo, 'Passat i present de les dones de Massamagrell', una àvia i la seua néta, totes dues veïnes del nostre municipi, raonen conjuntament respecte a la igualtat d'oportunitats i sobre com ha evolucionat el paper que exerceix la dona en la vida laboral, familiar i pública, en les dues generacions.

La regidora d'Igualtat, Araceli Munera, ha expressat la seua gratitud després de moderar aquesta entrevista, perquè "permetrà als seus oïdors conéixer d'on venim, davant quins reptes es van enfrontar les primeres lluitadores en pro de la conquesta dels drets civils i socials de les dones, i com es pot transformar el nostre futur des de la perspectiva feminista present i passada".

En l'últim vídeo, 'Escolta activa i participació en clau de responsabilitat social', s'han donat cabuda representants d'alguns col·lectius socials, i en ell es delibera entorn de la cultura, la tradició i l'esperit solidari de les gents de Massamagrell.

Raquel Gómez, regidora de Govern Obert i moderadora de la trobada, ha avançat que en el documental es podrà percebre "el caràcter innovador i solidari de la nostra població i comerços, i com es conjuga modernitat i costum en la nostra tradició musical, emblema del ric patrimoni artístic-cultural del municipi".

Els vídeos d'aquest projecte, finançat per una subvenció de la Diputació de València que rep per primera vegada l'ajuntament, es publicaran en les xarxes socials de l'Ajuntament de Massamagrell les pròximes setmanes.

 

 

Destacats