Massamagrell organitza la primera escola “Música de pasqua”

També s'han iniciat els dos cursos de monitor/a de temps lliure

Guardar

MUSICA DE PASCUA Massamagrell
MUSICA DE PASCUA Massamagrell

L'Ajuntament de Massamagrell, en col·laboració amb la Unió Musical de Massamagrell, ha organitzat per a les pròximes vacances "Música de pasqua", una iniciativa dirigida als xiquets i xiquetes nascuts en els anys 2014, 2015 i 2016. Es tracta d'una escola de pasqua formada exclusivament d'activitats i tallers musicals.

"Serà la primera vegada que una escola vacacional, se centra exclusivament en el món de la música, donant l'oportunitat als més xicotets i xicotetes de provar noves experiències, sense ser necessari cap coneixement previ", ha aclarit l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

Les classes tindran lloc els dies 6, 7, 8 i 9 d'abril, en l'Edifici de la Joventut de 9.30 del matí fins a les 13.30 de la vesprada. Les places del curs estan limitades a 25 participants, i per a garantir les mesures de seguretat s'organitzaran cinc grups formats per cinc persones.

"Hem pensat que centrar aquesta escola en activitats musicals seria una bona opció per a aquells xiquets i xiquetes que no hagen tingut cap contacte amb el món de la música de manera didàctica. Podran experimentar coses noves i tal vegada troben en la música una possible afició" ha exposat la regidora d'Educació i Joventut, Araceli Munera.

Les mares i pares interessats a inscriure als seus fills i filles en "Música de pasqua" trobaran la fitxa d'inscripció en la pàgina web de l'Ajuntament de Massamagrell, i l'hauran d'enviar emplenada al correu juventut@massmagrell.es abans del 30 de març.

Al marge d'això, aquest dissabte 20 de març, Massamagrell va iniciar el curs de monitor/a de temps lliure. A causa de l'alta demanda de sol·licituds per a participar en el curs, des de la Regidoria de Joventut es va considerar organitzar dos grups en aquest municipi per a poder satisfer totes les demandes, ja que després que l'any passat es va reprendre després de diversos anys sense poder realitzar-se, hi havia moltes persones interessades.

Destacats