Massamagrell modifica 158.000 euros del seu pressupost per a pal·liar els efectes de la Covid

Guardar

Ayto Massamagrell(1)
Ayto Massamagrell(1)

Massamagrell realitzarà una modificació dels seus comptes valorada en 157.800 euros, després de l'aprovació d'aquesta mesura en la sessió plenària ordinària, que va tindre lloc ahir dimecres 30 de setembre.

La mesura, impulsada per l'equip de govern del PSPV-PSOE, va comptar amb els vots a favor de Ciutadans i Vox, i les abstencions de PP, Compromís i Unides Podem.

Dels 158.000 € que es modifiquen en el pressupost, més de la meitat, 86.000 €, van destinats a neteges extraordinàries de col·legis, instal·lacions esportives i municipals i parcs públics, a més per a l'adquisició d'un turbo tractor atomitzador i equips de fumigació i desinfecció per a la lluita contra la covid-19.

També es destinaran 12.000 € per a concedir ajudes de material escolar a l'alumnat de secundària, que les rebran per primera vegada, amb un xec de fins a 60 €.

Les obres de reparació de l'enllumenat dels carrers Oscar Esplà i Maestro Chapí valorades en 13.000 €, la direcció d'obra de la nova il·luminació del camp de futbol, l'adquisició de cascos per a la policia local, a més de tres televisors per al servei de cangurs, al costat de lectors de codi de barres per a la biblioteca i de projectors per a l'escola de música, seran algunes de les inversions que es realitzaran gràcies a aquesta modificació pressupostària.

Finalment, es destinen també 10.000 € per a la modificació de les infraestructures elèctriques de la llar del jubilat del barri de la Magdalena i 15.000 € per a una campanya de Nadal del comerç local.

El total d'aquesta quantitat, prové de la reducció de 96.000 euros de la partida de festes, 25.000 d'esports, 18.800 de joventut, 11.000 de cultura i 7.000 d'agricultura.

El regidor d'Hisenda i alcalde de la localitat, Paco Gómez, va declarar que "Aquesta modificació va destinada sobretot a pal·liar els efectes de la covid en el nostre municipi, destinant sobretot diners de les partides de festes i esports, per a poder fer front a més neteja i desinfeccions, a més de per a algunes necessitats que han anat sorgint durant aquests mesos. No cessarem en l'objectiu de dotar de tots els recursos i mitjans necessaris a totes les àrees que el necessiten."

Destacats