Massamagrell millora el Parc Jubilats del Barri de la Magdalena

L'actuació s'ha realitzat amb un total de 47.915 euros procedents del romanent de tresoreria

Guardar

parque massamagrell
parque massamagrell

L'Ajuntament de Massamagrell ha millorat el parc de jubilats situat en el barri de la Magdalena del municipi. La millora es compon de diferents reformes que han suposat per a les arques municipals una despesa total de 47.915,89 euros, que procedeixen dels fons propis de l'ajuntament situats en el romanent de tresoreria.

Entre aquestes reformes per a la millora del parc, s'ha inclòs una entrada accessible a cota zero, és a dir, eliminant rampes i escales. Amb això es pretén donar resposta a les necessitats de les persones amb diversitat funcional. Amb aquest mateix objectiu s'han inclòs nous jocs inclusius, aptes per a persones amb diversitat funcional i amb mobilitat reduïda.

Segons Paco Gómez, alcalde de Massamagrell, "en l'equip municipal creiem que tothom té dret a gaudir dels espais públics sense importar les seues particularitats físiques, i per això a poc a poc anem fent el nostre poble més accessible". I ha afegit: "nosaltres representem a totes les persones, amb o sense cadira de rodes".

A més, també s'han renovat altres jocs infantils així com el paviment de cautxú que recobreix el sòl per a fer-lo més segur davant possibles caigudes. Entre aquests nous jocs, també trobem columpis, és a dir, aptes perquè juguen pares i mares amb els seus fills i filles.

La regidora d'Urbanisme de Massamagrell, Raquel Gómez, ha declarat: "volíem renovar les instal·lacions d'aquest parc per a fer-lo més accessible i perquè molts jocs infantils estaven deteriorats pel temps. Estem molt contents d'haver-ho dut a terme".

Destacats