Massamagrell llança una campanya pel Dia Internacional de la Visibilitat Trans

Guardar

dia trans
dia trans

L'Ajuntament de Massamagrell en commemoració al Dia Internacional de la Visibilitat Trans, que se celebra hui 31 de març, ha llançat una campanya de suport a aquest col·lectiu amb la qual pretén reivindicar que és un municipi amable per a viure i conviure en llibertat, i que, a més, aposta per la diversitat i igualtat dels drets i llibertats siga quina siga l'orientació sexual, o la identificació de gènere.

La primera acció d'aquesta campanya ha sigut la publicació de deu cartells en les xarxes socials de la institució, on apareixen tant rostres coneguts com persones de Massamagrell com dels voltants que pertanyen a aquest col·lectiu. Durant els pròxims cinc dies en el Facebook d'Igualtat Massamagrell, es publicaran de nou aquests cartells per a conéixer millor la història de cadascuna d'aquestes persones.

Així mateix, aquesta vesprada en els perfils del mateix Ajuntament es compartirà el testimoniatge d'una persona de Massamagrell la filla de la qual és trans, a fi d'aportar eines a les famílies que es troben en una situació similar i donar coneixement a la resta de la ciutadania.

"Des de l'Ajuntament de Massamagrell treballem dia a dia per fer del nostre poble un lloc més inclusiu, plural, respectuós i, sobretot, on hi haja igualtat entre totes les persones. I amb la campanya d'enguany, pretenem reflectir i plasmar aquests valors entre els nostres veïns i veïnes", ha assenyalat l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

"La proposta d'enguany ha anat un pas més enllà, amb la finalitat de donar suport als drets i llibertats del col·lectiu LGTBI+. Hem decidit comptar amb les persones trans que viuen a Massamagrell i atendre les seues demandes, ja que ens demanaven una major visibilitat especialment al seu grup", ha aclarit la regidora d'igualtat, Araceli Munera.

Aquesta campanya continua en línia amb el Pla de Diversitat Sexual i de Gènere de l'anterior legislatura. En aquest sentit, l'any passat es va realitzar una campanya per al Dia Mundial de l'Orgull LGTBI, en la qual es donava visibilitat a persones referents, i tal va ser l'impacte que ja ha obtingut dos premis. Pel que, en continuïtat a aquesta iniciativa l'Ajuntament ha elaborat aquesta altra campanya on dona suport als drets i llibertats del col·lectiu trans.

Destacats