Massamagrell instal·la quatre minipunts nets per a reciclar residus xicotets

Guardar

Minipunt net de Massamagrell
Minipunt net de Massamagrell

L'Ajuntament de Massamagrell ha instal·lat quatre minipunts nets per al reciclatge de xicotets estris d'ús domèstic com a CD i DVD, cartutxos d'impressora, telèfons mòbils, comandaments de televisió, ràdios, piles, bateries i bombetes LED, entre altres coses.

La iniciativa sorgeix amb l'objectiu de facilitar a la ciutadania el reciclatge d'aquest tipus de residus, podent depositar-los prop de les seues cases sense haver de desplaçar-se fins a l'ecoparc fix o esperar que vinga l'ecoparc mòbil.

Les ubicacions on s'han instal·lat aquests quatre minipunts nets han sigut la Llar del Jubilat del Barri de la Magdalena, el passeig Juan Celda, la plaça de la Noria i la plaça Martínez Beneyto.

En paraules de l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez: "Són els primers minipunts nets que instal·lem al nostre poble i desitgem que tinguen bon acolliment. Si la ciutadania els respecta i es fa un bon ús d'ells, la nostra intenció és instal·lar cinc minipunts més l'any que ve en altres zones, per a cobrir així tot el municipi".

Per part seua, la regidora d'Urbanisme, Raquel Gómez, ha afegit que "aquests minipunts, a més de tindre la funció de reciclatge, ens serviran també de muppie, i serviran per a anunciar les diferents campanyes que fem des de l'Ajuntament de Massamagrell".

El cost total de la instal·lació ascendeix a 11.737 euros, diners procedents dels fons del romanent de tresoreria de l'Ajuntament de Massamagrell.

Arxivat a:

Destacats