Massamagrell inicia la vacunació massiva de personal docent i educatiu

Les instal·lacions del One Wall rebran a més de 5.400 professionals del sector de l'educació

Guardar

vacunación educación Massamagrell
vacunación educación Massamagrell

L'Ajuntament de Massamagrell iniciarà aquesta mateixa vesprada la vacunació massiva del personal docent i educatiu de la zona en les instal·lacions de l'One Wall.

Massamagrell és un dels 23 municipis triats per la Generalitat per a vacunar al personal del sector de l'educació, i durant els pròxims dies rebrà a un total de 5.403 persones, convertint-se en el huité municipi amb major afluència, després de València, Alacant, Castelló, Paterna, Torrent, Alzira i Elx.

El municipi comença l'administració de la vacuna al mateix temps que la ciutat de València, convertint-se en els únics dos llocs que inicien la vacunació hui 15 de març, ja que serà en els pròxims dies quan la resta de poblacions de la Comunitat Valenciana inicie el procés.

"Des de l'ajuntament posem les instal·lacions esportives de l'One Wall a la disposició de Salut Pública, per a ajudar a mantenir un ritme de vacunació ràpid, i que aquest llarg procés acabe al més prompte possible" ha comentat l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

Paral·lelament el municipi continuarà la vacunació de les persones majors de 80 anys.

Destacats