Massamagrell inicia la seua Escola de Nadal amb totes les mesures de seguretat

Les classes i les activitats s'han adaptat perquè l'alumnat del poble no perda l'oportunitat sense posar en risc la seua salut

Guardar

WhatsApp Image 2020-12-24 at 11.37.11
WhatsApp Image 2020-12-24 at 11.37.11

L'Ajuntament de Massamagrell ha decidit posar en marxa un any més la seua Escola de Nadal dirigida a xiquets i xiquetes entre tres i dotze anys. Després de l'èxit que va tindre l'Escola d'Estiu, que va rebre una alta participació i es va saldar sense nous contagis de coronavirus, s'ha decidit seguir el mateix model per a les vacances de Nadal.

"Les activitats s'han adaptat per a minimitzar el contacte entre persones. A més, la ràtio per classe i professorat ha disminuït perquè els grups siguen reduïts. Amb tot això, es pretén garantir la seguretat i la tranquil·litat de l'alumnat i de les seues famílies" ha explicat l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

Les sessions es van iniciar ahir, dimecres 23 de desembre, i tindran lloc al llarg dels dies 24, 28, 29, 30 i 31 de desembre i 4 i 5 de gener, en el CEIP Sant Joan Evangelista des de les 9 del matí fins a les 14 hores.

"Enguany comptem amb 61 persones matriculades, entre les quals es troben persones amb necessitats especials que rebran tota l'atenció necessària, i que tant l'ajuntament com l'empresa organitzadora, acollim amb molt de grat. D'igual manera que pensem en les famílies perquè puguen conciliar la seua vida laboral en aquestes dates, ho fem també amb els seus fills i filles", expressa la regidora d'Educació, Araceli Munera.

L'Escola de Nadal també ofereix el servei d'una escola matinera des de les 8 hores, de manera gratuïta, per a les famílies que el necessiten.

Destacats