Massamagrell inicia el seu Taller d'Ocupació "Molí de Baix VII" gràcies a la subvenció de 480.412,80 euros de LABORA

Les classes es van iniciar dimecres passat 30 de desembre de 2020

Guardar

massamagrell taller empleo
massamagrell taller empleo

L'Ajuntament de Massamagrell va iniciar el seu Taller d'Ocupació "Molí de Baix VII" dimecres passat 30 de desembre, i donarà ocupació durant tot un any a un total de 25 persones entre alumnat i equip directiu, administratiu i docent.

El taller es divideix en dos grups amb diferents modalitats, "Atenció sociosanitària a persones en el domicili", i "Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes", formats per deu persones cadascun.

L'alcalde de Massamagrell i regidor d'Ocupació, Paco Gómez, comenta: "estem molt satisfets d'haver pogut iniciar el ja seté Taller d'Ocupació "Molí de Baix", i més ara en aquests temps difícils en els quals moltes persones han perdut el seu treball i amb això les seues fonts d'ingressos. Aquesta és una de les iniciatives que ens permet ajudar a algunes famílies que ho estan passant realment complicat"

Els i les participants aprendran diferents tècniques i desenvoluparan habilitats i actituds enfront de les temàtiques d'atenció sociosanitària i instal·lació i manteniment de jardins, a través de les eines que s'ofereixen des del taller.

L'activitat s'ha posat en marxa gràcies a la subvenció de 480.412,80 euros del Servei Valencià d'Ocupació i Formació LABORA, que ha rebut el consistori.

Destacats