Massamagrell escomet fumigacions especials contra el mosquit tigre

Els treballs s'estan duent a terme aquests dies principalment per zones verdes i col·legis

Guardar

Fumigació contra el mosquit tigre a Massamagrell
Fumigació contra el mosquit tigre a Massamagrell

A causa de la plaga de mosquit tigre que afecta a diversos municipis de l'Horta Nord, l'Ajuntament de Massamagrell està realitzant des de fa diversos dies tasques de fumigació contra aquest insecte.

Els treballs, que es realitzen de matinada per a no molestar a la població, van començar a la fi de la setmana passada i continuaran durant els pròxims dies fins a acabar de tractar tots els espais del municipi. Per a això, s'han equipat dispositius que polvoritzen substàncies fungicides contra els mosquits, amb l'objectiu de frenar aquesta problemàtica i previndre la seua propagació.

L'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, manifesta que "el final de l'estiu ha sigut bastant plujós, i estem en època que les pluges continuen, factor que provoca més acumulacions d'aigua, i amb això la presència de mosquits. Per això hem intensificat aquestes labors".

La fumigació s'està duent a terme principalment per zones verdes, tals com a parcs i jardins, per ser aquestes les predilectes per a l'estacionament dels mosquits tigre. A més, amb la finalitat de protegir als més xicotets i xicotetes, també s'han realitzat fumigacions pels diferents col·legis del municipi.

Destacats