Massamagrell entrega els premis dels concursos de Nadal

Guardar

premios concursos
premios concursos

L'Ajuntament de Massamagrell va fer ahir el lliurament dels premis del concurs de postals nadalenques, dirigit a l'alumnat dels centres escolars, i del concurs d'aparadors nadalencs, dirigit als comerços locals.

A diferència d'altres anys, els premis dels concursos no es van donar en un acte organitzat en el Centre Cultural, sinó que els van donar personalment l'alcalde de la localitat i la regidora d'Educació. En el cas de les postals nadalenques, es van desplaçar fins a cada col·legi per a revelar el lloc i entregar el premi guanyador, en un xicotet acte que va organitzar cada centre. I en el cas del concurs d'aparadors van ser als comerços, al costat d'un representant de l'Associació de Comerciants, per a fer-los lliurament del diploma que els acredita com a tals.

La classificació del concurs de postals nadalenques va quedar de la següent manera: el primer premi es va entregar a Nicolás Bellver de segon de Primària del CEIP Sant Joan Evangelista; el segon premi va ser per a Elisa Mititelu, alumna de segon de Primària del CEIP Verge del Rosari; en tercer lloc va quedar Sofía Carreño, de tercer de Primària del Col·legi Sagrada Família; i el quart premi va ser per a Adrián Carrasco, de sisé de Primària del CEIP Bisbe Amigó.

Quant al concurs d'aparadors, els comerços guanyadors van ser Mobles Fanny, que va aconseguir el primer premi; i Roig Calcer, que va quedar en segon lloc.

"Agraïm el treball de totes les persones participants en aquests dos concursos. Enguany el concurs de Pesebres, també típic en aquestes dates nadalenques, no s'ha pogut realitzar, pel fet que tant la valoració del jurat com les visites impliquen entrar en els domicilis, i per compliment de les mesures de seguretat, en aquests moments no és possible", comenta l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

"Encara que no ha sigut possible la realització del concurs de Pesebres, com tampoc l'acte de lliurament de premis en el Centre Cultural que tanta expectació genera, hem volgut mantenir l'esperit nadalenc amb la realització d'aquests dos concursos, això sí, adaptat el format a les mesures sanitàries establides", explica la regidora d'Educació.

El primer premi del concurs de postals nadalenques, serà la felicitació oficial de l'Ajuntament de Massamagrell per al pròxim Nadal. Aquesta, juntament amb la resta de postals premiades, estaran exposades en el Centre Cultural, perquè les visiten aquelles persones que ho desitgen, fins passat el Nadal.

Destacats