Massamagrell convida a la seua ciutadania a avançar els sopars en els establiments hostalers

La campanya de suport a l'hostaleria s'ha posat en marxa després de conéixer-se les noves mesures de la Generalitat

Guardar

Apoyo hostelería
Apoyo hostelería

L'Ajuntament de Massamagrell ha volgut mostrar el seu suport al sector hostaler del municipi després de conéixer-se les noves mesures imposades per la Generalitat Valenciana, que estan en vigor fins al 9 de maig i permeten als establiments hostalers romandre oberts fins a les deu de la nit.

Amb motiu d'això, de la mà de l'Associació de Comerciants, ha llançat una campanya a través de les seues xarxes socials i en els panells informatius del poble, en la qual convida a veïnes i veïns de la localitat a avançar els seus sopars en els bars i restaurants. L'alcalde i regidor de Comerç està visitant a poc a poc bars i restaurants del municipi per a presentar la iniciativa.

Concretament, la campanya proposa que els sopars s'avancen a les 20 hores, de manera que la ciutadania tinga prou temps per a gaudir d'un bon servei i alhora complisca amb el toc de queda establert a les 22 hores.

"Aquesta és una campanya més de les que l'Ajuntament està realitzant per a ajudar a la recuperació econòmica del sector hostaler. Després de mesos abaixant la persiana a les sis de la tarda, considerem que hem de continuar donant-los suport amb una iniciativa com aquesta", ha comentat l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

Fallas Massamagrell 2020

"Agraïm tota l'ajuda que l'Ajuntament ens ha donat des de l'inici de la pandèmia. Temps enrere ens van ajudar a difondre els locals amb servei de menjar per a portar, i també es va posar en marxa el xec seguretat, accions que ens han servit d'ajuda a tots els comerços que les hem sol·licitat", assenyala Ester Crespo, presidenta de l'Associació de Comerciants de Massamagrell.

El consistori recalca en les seues publicacions que el tancament dels bars coincideix amb el toc de queda a les 22.00 hores, per això cal sortir dels establiments amb suficient temps per a tornar als domicilis.

Destacats