Massamagrell celebra la Nit de cap d'any en les seues xarxes socials

Guardar

WhatsApp Image 2020-12-29 at 11.37.02
WhatsApp Image 2020-12-29 at 11.37.02

L'Ajuntament de Massamagrell ha preparat un cap d'any en què els veïns i veïnes puguen gaudir junts, però complint les mesures sanitàries. Perquè això siga així, des del consistori s'ha preparat una festa que tindrà lloc en les xarxes socials perquè puga ser seguida des de casa. Per a l'ocasió es comptarà amb un DJ que posarà música des del canal de Facebook de l'Ajuntament i amb el qual les persones que li seguisquen en directe podran interactuar.

Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament busca fomentar que els veïns i veïnes de Massamagrell es queden a la seua casa en Nit de cap d'any per a evitar la propagació de la COVID-19, sense que això supose renunciar a passar-ho bé ni estar completament aïllats.

Tota la ciutadania podrà estar connectada a les xarxes socials de l'Ajuntament i interactuar entre ells. Podran fer peticions al DJ contractat per l'Ajuntament sobre la música que volen escoltar i fins i tot dedicar cançons a les persones que vulguen.

L'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, ha declarat que "sabem que hem demanat a la ciutadania molt d'esforç durant aquest any. Hem d'esforçar-nos una mica més, però volem que els nostres veïns i veïnes senten que des de l'Ajuntament els posem facilitats per a fer-lo". Afirma, a més, que "no volem que ningú se senta només a casa, i així podran interactuar amb nosaltres".

Aquesta iniciativa també pretén ajudar a la indústria cultural en un moment en què travessa un moment econòmic complicat després de totes les restriccions que han patit durant aquest any. Tal com ha afirmat Nina Sepúlveda, regidora de Festes, "no volíem deixar de contractar a un DJ per a la festa de Nit de cap d'any encara que no es puga celebrar físicament, perquè sabem que la indústria travessa un moment molt complicat, i que el cap d'any per a ells és una gran oportunitat de recuperar-se, encara que siga una mica".

La festa podrà seguir-se en el Facebook de l'Ajuntament. En els pròxims dies, es donarà més informació en les xarxes socials municipals.

Destacats