Massamagrell aconsegueix una subvenció de 480.000 euros per a posar en marxa el seu Taller d'Ocupació "Molí de Baix VII"

El taller es realitzarà gràcies a la subvenció de LABORA i començarà abans de finalitzar 2020

Guardar

Ayto Massamagrell(1)
Ayto Massamagrell(1)

L'Ajuntament de Massamagrell posarà en marxa abans de finalitzar l'any el seu seté taller d'ocupació "Molí de Baix", gràcies a la subvenció aconseguida del Servei Valencià d'Ocupació i Formació LABORA valorada en 480.412,80 euros.

Aquesta nova edició del taller està prevista que s'inicie abans de finalitzar el 2020, i emprarà durant tot un any a 25 persones: vint alumnes i cinc persones que formaran l'equip administratiu, docent i directiu.

L'alumnat, per part seua, es dividirà en dos grups de deu persones cadascun, corresponents a les dues modalitats d'ensenyament que s'impartiran: Atenció sociosanitària a persones en el domicili, i Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes.

L'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, que s'ha mostrat molt content per l'obtenció d'aquesta subvenció, ressalta "la importància de mantenir aquests cursos formatius, ja que ofereixen una oportunitat magnífica perquè les persones participants aprenguen un ofici i milloren la seua inserció laboral, especialment en l'etapa tan dura que estem travessant aquest any a causa de la crisi de la Covid-19".

Les persones interessades a formar part del Taller d'Ocupació "Vaig moldre de Baix VII" ja poden dirigir-se a l'Agència de Desenvolupament Local de Massamagrell per a obtenir més informació. El procés de selecció es realitzarà a través de LABORA.

Destacats