Les festes de Massamagrell: segures per a totes

Guardar

Punto Violeta Massamagrell
Punto Violeta Massamagrell

Al llarg d'aquestes setmanes de festes a Massamagrell s'ha instal·lat un Punt Violeta que ha tingut com a objectiu primordial sensibilitzar i atendre el veïnat, així com ajudar a les dones en el cas de produir-se qualsevol classe d'agressió sexual.

Durant les diferents discomòbils, la Cavalcada i el concert de José de Rico i Henry Méndez, el veïnat va poder acostar-se a aquests espais que compten amb un protocol d'actuació i aprendre sobre la importància d'unes festes sense violència sexista. En el mateix Punt van poder fer-se fotos en grup amb frases que llueixen en contra del masclisme.

Des de l'espai lliure de violències es va insistir en la necessitat de respectar l'espai de les dones i les seues decisions sense cap mena d'excuses.

La iniciativa, que no és nova en el municipi, va tindre gran acolliment entre el veïnat, els qui es van interessar de manera proactiva per aquest. El Punt Violeta es va encarregar d'expressar la necessitat de la denúncia davant qualsevol mena d'assetjament, primordial per a afavorir una societat més igualitària i per a gaudir d'unes festes lliures de sexisme.

Destacats