La Policia Local de Massamagrell imparteix xarrades informatives a l'alumnat d'ESO i EFP

Una altra actuació a ressaltar és el rescat de tres tortugues, dues d'elles d'una espècie invasora

Guardar

policía local massamagrell charla
policía local massamagrell charla

L'Ajuntament de Massamagrell ha reconegut i agraït les actuacions cíviques que ha realitzat el cos de la Policia Local del municipi en aquests últims dies.

La Policia Local de Massamagrell va assistir la setmana passada a l'IES Massamagrell per a realitzar diferents xarrades informatives dirigides a l'alumnat d'ESO i EFP. L'agent, que va impartir la formació en diferents aules, va informar els i les estudiants sobre el problema i les repercussions en el consum de drogues així com del bullying i ciberbullying, així com la forma en què s'han de denunciar les situacions d'aquest tipus i les conseqüències que pot tindre en els qui incorren aquestes conductes.

D'altra banda, dimarts passat, un veí del municipi els alertava sobre l'existència de tres tortugues trobades a Massamagrell, dues d'elles d'una espècie invasora, que poden ser un perill per als animals d'un hàbitat natural com és el de la Marjal.

"Aquestes espècies poden portar a l'extinció a aquests animals, fins i tot transmetre malalties als éssers humans o produir danys econòmics per la pèrdua de les collites", ha explicat l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

Després de l'avís, una patrulla de la Policia Local va acudir a rescatar a aquests tres animals marins, que posteriorment van ser traslladats a un centre de recuperació animal en el Saler.

"Considerem que la Policia Local, era la figura adequada per a informar la joventut sobre el delicte i conseqüències del bullying, ciberbullying o consum de drogues, per això els agraïm la seua disposició per a realitzar aquests tallers, i igualment els felicitem pel treball que realitzen dia a dia", ha comentat el regidor de Policia, Damián Crespo.

La Policia Local de Massamagrell continua treballant per al benestar de tota la ciutadania del municipi i posa a la seua disposició dos números de telèfon: el mòbil 609 651 300 i el telèfon fix 900 924 900, aquest últim totalment gratuït.

Destacats