L'Ajuntament de Massamagrell ix al carrer per a presentar el seu nou Portal de Transparència Pública

Guardar

WhatsApp Image 2020-12-23 at 11.20.29
WhatsApp Image 2020-12-23 at 11.20.29

L'Ajuntament de Massamagrell, va eixir ahir al carrer per a presentar el nou portal de transparència pública als veïns i les veïnes del municipi. El personal especialitzat en transparència de la consultora dinamitzadora del projecte, es va desplaçar fins al municipi per a realitzar una campanya a peu de carrer des de les 10 fins a les 13 hores, aprofitant l'afluència del veïnat en el mercat municipal.

Durant la campanya, es va entregar a les persones interessades, un díptic informatiu en el qual recullen, en essència, les principals millores introduïdes al Portal de Transparència, les àrees en funció de les quals s'estructura i els compromisos assumits per la plantilla al servei de l'ajuntament per al correcte funcionament d'aquest.

A més, el personal expert va posar a la disposició de la ciutadania dos ordinadors portàtils perquè tota persona interessada a conéixer el renovat Portal poguera accedir in situ comptant amb assistència tècnica en tot moment.

"Han sigut mesos de treball constant per part del nostre funcionariat i personal especialitzat extern que, hui dia, veuen els seus fruits. Per tot això, agraïsc personalment a Raquel Gómez, regidora de Govern Obert, a la nostra plantilla consistorial i a l'entitat coordinadora del projecte, el compromís amb els veïns i veïnes del municipi, així com la predisposició per a posicionar a l'Ajuntament de Massamagrell com una de les administracions públiques més transparents en l'àmbit de la Comunitat Valenciana", ha exposat l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

Per part seua, la regidora de Govern Obert, Raquel Gómez, ha destacat "el notable esforç realitzat per a dotar d'un major dinamisme, accessibilitat i atractiu visual a la plataforma d'informació pública del consistori".

Aquest projecte està subvencionat de manera íntegra per la Diputació de València, i mitjançant el següent enllaç es pot accedir al nou portal de transparència https://transparencia.massamagrell.es/

Destacats