Gloria Calero visita Massamagrell i felicita personalment agents de Guàrdia Civil i Policia Local que van salvar la vida de la dona agredida per la seua exparella

La delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, també ha posat l'accent en la ràpida reacció de la ciutadania que va presenciar aquest acte de violència

Guardar

visita-Calero-Massamagrell
visita-Calero-Massamagrell

La delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Glòria Calero, ha visitat aquest mateix matí la caserna de la Guàrdia Civil de Massamagrell per a reconéixer l'actuació dels dos agents, tots dos de Massamagrell, que van salvar la vida de la dona acoltellada per la seua exparella aquest passat dilluns. L'alcalde de Massamagrell l'ha acompanyada en aquesta visita que ha realitzat al costat del subdelegat del Govern a València, Rafa Rubio, i el general cap de la VI Zona de la Guàrdia Civil, José Hermida.

Calero ha reconegut "la labor dels agents i dels veïns que van salvar a l'última víctima de violència masclista en la Comunitat Valenciana de morir acoltellada per la seua exparella" i ha reiterat que "atemptats brutals" com aquest evidencien que "qualsevol dona pot patir aquesta violència que ha deixat de ser un assumpte privat, i que compta amb la repulsa social". A més, ha destacat "la importància que l'entorn ajude la víctima i es comprometa a denunciar també aquests fets".

Tant Calero com Gómez han posat en valor l'actuació conjunta i coordinada de la ciutadania que va presenciar aquest acte, de la Guàrdia Civil i de la Policia Local de Massamagrell, així com del personal mèdic del Centre de Salut que la va atendre de gravetat, ja que van evitar que aquesta veïna no formara part de la llista de dones assassinades per violència de gènere.

Per part seua, l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, ha agraït aquest reconeixement i s'ha sumat a les paraules de la delegada, "gràcies a la ràpida actuació d'aquests dos agents de la Guàrdia Civil, Policia Local, equip mèdic, i dels veïns i veïnes que van veure la terrible agressió i la van parar, aquest incident no va acabar de la pitjor de les maneres, i hui la víctima es troba recuperant-se favorablement a l'hospital".

Després de finalitzar la visita, la delegada s'ha desplaçat a l'Ajuntament de Massamagrell en companyia de l'alcalde, per a també felicitar personalment agents de la Policia Local i mantenir una reunió amb l'equip de govern. A continuació, s'ha realitzat una altra reunió amb els portaveus dels grups municipals.

Durant la visita, Calero, també ha felicitat el poble de Massamagrell per ser un dels primers municipis a signar el conveni del Sistema de Seguiment Integral dels Casos de VioGen del Ministeri de l'Interior, renovant-se l'última vegada el 19 de febrer de 2020.

Destacats