Els comerços de Massamagrell repartiran aquest Nadal 10.000 euros en premis

Guardar

campaña comercio local
campaña comercio local

L'Ajuntament de Massamagrell juntament amb l'Associació de Comerciants de Massamagrell ha llançat, un any més, la campanya de Nadal per a fomentar les compres de la ciutadania del municipi en el comerç local.

La campanya pretén que absolutament tots els comerços de la localitat, pertanguen o no a l'Associació de Comerciants, s'adherisquen a la iniciativa, i repartisquen premis a aquells veïns i veïnes que compren en els seus establiments. D'altra banda, la campanya també té la finalitat de motivar a la ciutadania a comprar en els comerços locals ajudant així a la reactivació econòmica.

Els comerços que participen en aquesta iniciativa entregaran a la seua clientela, una papereta per a participar en el sorteig que es realitzarà el dia de Reis, i que compta amb diversos premis dividits en una targeta de 1.000 €, dues targetes de 500 €, huit targetes de 250 €, deu targetes de 100 € i 100 targetes de 50 €, sumant un total de 10.000 euros en premis.

"Absolutament tots els comerços del poble, sense importar que pertanguen o no a l'Associació de Comerciants, poden participar en aquesta iniciativa que el que cerca és avivar i impulsar al consum en els comerços locals", comenta l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

Ara més que mai, és indispensable fomentar el comerç local i crear noves iniciatives que ajuden a tirar avant en aquests temps difícils, és per això que l'Ajuntament de Massamagrell continua fent costat al comerç amb aquesta iniciativa i altres llançades recentment.

Destacats