Els col·legis de Massamagrell reben la visita dels Reis Mags

Per primera vegada, tot l'alumnat dels col·legis de Massamagrell tindrà regal

Guardar

WhatsApp Image 2020-12-18 at 18.13.48
WhatsApp Image 2020-12-18 at 18.13.48

Les seues Majestats els Reis Mags han visitat al llarg d'aquesta setmana alguns dels centres escolars de Massamagrell. El dimecres 16 de desembre van visitar els col·legis Sant Joan Evangelista i Bisbe Amigó, i va ser el dijous 17 de desembre quan van ser al col·legi Verge del Rosari.

"A causa de la situació que travessem, i atés que no es realitzarà la tradicional cavalcada de Reis Mags el dia 5 de gener, l'Ajuntament de Massamagrell ha volgut tindre aquest detall amb els més xicotets i xicotetes del municipi. Els vam fer la proposta als col·legis, d'instal·lar una haima en els centres escolars perquè els Reis Mags s'assegueren en un mateix lloc, i allí van estar en els centres que els van autoritzar. Així es podien mantenir les aules bambolla i complir amb totes les mesures de seguretat, i els alumnes i alumnes van anar passant classe per classe a saludar a les seues Majestats i entregar-los la carta que es va encarregar des de la regidoria de Normalització Lingüística. Algunes classes fins i tot els van cantar, van ballar i els van demanar els seus regals", comenta l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

D'altra banda, les seues Majestats, van entregar a cada alumne i alumna un detall compost per una bossa amb 30 retoladors, una llibreta i una màscara reutilitzable, amb missatge en contra de la violència masclista i LGTBIfobia.

"Des de l'Ajuntament de Massamagrell, ens hem encarregat que enguany, absolutament tot l'alumnat dels col·legis de Massamagrell, haja rebut aquest detall, independentment que els Reis Mags visitaren o no el seu col·legi", aclareix la regidora d'Educació, Araceli Munera.

Destacats