El projecte de participació ciutadana de Massamagrell és reconegut com el tercer millor de la Comunitat Valenciana

Guardar

Massamagrell obert
Massamagrell obert

Massamagrell Obert, el projecte de participació ciutadana de Massamagrell, ha sigut reconegut com el tercer millor projecte de la Comunitat Valenciana en aquesta matèria.

Així ho ha valorat la Direcció General de Participació Ciutadana de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, que ha concedit una subvenció de 5.000 euros amb la finalitat que es continue fomentant la participació ciutadana i l'associacionisme en el municipi.

"Estem molt agraïts que el treball de Massamagrell Obert siga valorat. És un projecte que nosaltres mateixos començàrem la legislatura passada i que sempre ha buscat implicar la ciutadania en decisions sobre el municipi", aclareix la regidora de Participació Ciutadana, Raquel Gómez.

"Una de les nostres propostes era la de continuar potenciant la participació de tota la ciutadania del municipi, per això vam posar en marxa aquest projecte, dins del qual estan contemplats els pressupostos participatius. En aquesta legislatura seguirem en aquesta línia, ja que aquest projecte s'ha convertit en una de les nostres insígnies públiques", destaca l'alcalde, Paco Gómez.

Destacats