El bus de Massamagrell serà gratis el dimarts, 22 de setembre, amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat

Aquesta iniciativa, que ve repetint-se cada any, té com a objectiu el foment del transport sostenible enfront d'opcions més contaminants, com el vehicle privat.

Guardar

Cartel2020Massa
Cartel2020Massa

En el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat, que comença hui, 16 de setembre, i s'allarga fins dimarts que ve 22, l'Ajuntament de Massamagrell ha tornat a implementar una política pública de foment del transport públic consistent que l'ús de l'autobús de Massamagrell, que serà gratuït durant tot el dimarts 22 de setembre, posant fi a la celebració d'aquesta setmana temàtica.

L'alcalde de la localitat, Paco Gómez, va voler destacar que "la situació climàtica no és una opinió, sinó un fet constatat que amenaça el nostre planeta. Confiem que aquest tipus d'iniciatives servisquen per a fomentar una cultura de transport sostenible entre la nostra ciutadania, ja que cada xicotet gest compta en la lluita contra el canvi climàtic."

Per part seua, la regidora d'Urbanisme, Medi Ambient i Mobilitat Sostenible, Raquel Gómez, va assenyalar que "cada any participem en aquesta iniciativa perquè, des de l'equip de govern, creiem fermament en la promoció del transport sostenible. Les persones usuàries hauran de respectar totes les mesures de seguretat pròpies de la situació actual. Cal recordar a més, que Massamagrell es troba immersa en aquest moment en l'elaboració de la seua PMUS, que millorarà tota la nostra mobilitat"

Destacats