La Mancomunitat de l'Horta Nord presenta la seua nova imatge

Amb aquesta iniciativa, l'entitat pretén arribar d'una manera més pròxima a la ciutadania dels municipis que la formen

Guardar

publicacion_present_Mesa de trabajo 1 copia
publicacion_present_Mesa de trabajo 1 copia

Aquest dilluns, 14 de desembre de 2020, va tindre lloc la presentació de la nova identitat gràfica i estratègia de comunicació de la Mancomunitat de l'Horta Nord. L'acte es va realitzar a les 13 hores en el Centre Cultural de Rafelbunyol, davant la presència dels alcaldes i alcaldesses dels municipis que la conformen, i regidors i regidores de comunicació dels seus ajuntaments.

En primer lloc, es va explicar la nova identitat gràfica, un disseny basat en els principals elements característics dels paisatges de la zona, com són les barraques i les palmeres de l'horta. Seguidament, es va procedir a l'explicació del pla de comunicació que des d'aqueix mateix dia s'està implementant.

Amb aquesta estratègia, la Mancomunitat de l'Horta Nord pretén arribar d'una manera més pròxima a la ciutadania dels municipis que la conformen: Albalat dels Sorells, Albuixech, Emperador, Museros, Massalfassar, Massamagrell, La Pobla de Farnals, Rafelbunyol, El Puig i Puçol; i donar a conéixer els serveis que presta en comú amb els ajuntaments.

El president de la Mancomunitat de l'Horta Nord, José Vicente Andreu, explica "hem transformat la nostra imatge per a donar-li un toc més actual i modern a la Mancomunitat, i a través del pla de comunicació li donarem major èmfasi a la nostra activitat".

El responsable de Comunicació de la Mancomunitat de l'Horta Nord, Fran López, comenta "amb aquesta iniciativa volem donar a conéixer a la ciutadania dels nostres municipis, la labor que fem i els serveis que oferim des d'aquesta entitat, ja que treballem per a millorar el seu benestar".

La Mancomunitat ha obert nous canals de comunicació en les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram, on ja es poden veure les seues primeres publicacions.

Destacats