La Mancomunitat de l'Horta Nord es reuneix amb la FVMP per a abordar el futur dels projectes europeus

Guardar

reunion manco fvmp
reunion manco fvmp

En el marc de la iniciativa de promoció de projectes europeus de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, "Pont a Europa", l'equip coordinador de la iniciativa s'ha reunit aquest matí amb el president de la Mancomunitat de l'Horta Nord, José Vicente Andreu i el Responsable de Projectes Europeus de l'entitat, Fran López.

En la reunió s'han assentat les pautes de coordinació entre totes dues institucions que, tal com asseguren fonts de l'organisme supramunicipal, donaran lloc a una metodologia de treball en projectes europeus que afavorisca la completa recepció dels mateixos i el no desaprofitament de les oportunitats que Europa ofereix.

En paraules d'Andreu: "Valorem aquesta reunió amb la FVMP de forma molt positiva. Treballarem conjuntament per a optimitzar al màxim l'afluència d'aquests projectes a la Mancomunitat de l'Horta Nord, així com les oportunitats que ofereixen."

Per part seua, el responsable de Projectes Europeus de la Mancomunitat, Fran López, va voler destacar que "amb aquesta reunió entre els equips de coordinació, s'inicia la marxa de la Mancomunitat de l'Horta Nord en l'àmbit dels projectes europeus. Com a responsable d'aquesta matèria, assumisc l'apassionant repte que, més prompte que tard, espere poder escometre des de l'Oficina de Projectes Europeus de la Mancomunitat, una oficina pròpia on millorar la recepció i optimització d'aquests projectes."

Destacats