La Mancomunitat de L'Horta Nord dona suport a la campanya "No em toques el WhatsApp"

La iniciativa consisteix en una conscienciació cap als joves sobre la violència de gènere

Guardar

talleres horta nord
talleres horta nord

La Mancomunitat de L'Horta Nord secunda fermament les activitats impulsades per l'Institut Valencià de la Joventut, duent-les a terme des de l'Àrea de Joventut de la mateixa entitat juntament amb la col·laboració dels ajuntaments que la conformen.

En aquesta ocasió, la mancomunitat s'ha unit a la campanya "No em toques el WhatsApp" de sensibilització sobre violència de gènere, una iniciativa dirigida a l'alumnat de l'ESO que consisteix en la conscienciació d'aquesta problemàtica mitjançant una sèrie d'activitats i tallers.

El primer centre educatiu que va acollir la campanya el mes de gener passat va ser l'IES Rafelbunyol, i en aquests moments s'està desenvolupant en l'IES Museros, així mateix, està previst que pròximament siga l'IES Guillem d'Alcalá de La Pobla de Farnals el que reba aquesta iniciativa.

"La campanya de "No em toques el WhatsApp" està orientada fonamentalment al treball per la prevenció de la violència de gènere en qualsevol rang d'edat, encara que amb especial èmfasi en els preadolescents i adolescents, amb l'objectiu de facilitar-los els instruments necessaris per a la ràpida identificació i ràpida presa de mesures" explica la responsable de Joventut de la Mancomunitat de L'Horta Nord, Cristina Civera.

"Ens unim a aquesta campanya amb l'objectiu de continuar lluitant contra la violència de gènere, i amb aquesta iniciativa, es pretenen evitar les actituds masclistes entre els joves en edats primerenques", comenta el president de la Mancomunitat de L'Horta Nord, José Vicente Andreu.

A més dels tallers i les activitats formatives, aquesta campanya també compta amb una exposició fotogràfica realitzada per joves entre 14 i 30 anys que van participar en el concurs que va promoure l'IVAJ al novembre de 2020.

Destacats