Una empresa de Godella rep el premi Pactem Nord a millor emprenedoria responsable

Guardar

premis (1)
premis (1)

Esther Wiltshire Jones, de l’empresa Mary Fashion Godella, va rebre ahir el premi a millor emprenedoria responsable de mans del consorci Pactem Nord, en la gala que va tindre lloc al centre cultural la Marina de El Puig de Santa Maria.

Este guardó reconeix la seua activitat com a costurera de tall i confecció, arranjaments, restauracions i transformació de peces de vestir. Wiltshire tracta de fomentar entre els seus clients el reciclatge, és a dir, si una peça de vestir es pot reutilitzar, ho prioritza abans de confeccionar una nova. I, si escau, ho fa utilitzant teles respectuoses amb el medi ambient.

A mitjà o llarg termini, Esther Wiltshire està treballant en el procés de comercialització d’un llençol molt especial, registrat com a model d’utilitat. «Vull oferir una peça de llit que siga multifuncional i que previnga la proliferació d’àcars d’una manera senzilla», ha explicat la creadora. Este llençol és natural i ecològic i, gràcies al seu disseny, permet reduir el temps de fer el llit.

D’altra banda, Wiltshire ofereix assessorament voluntari a altres persones emprenedores, sobretot en allò referent a aprendre a cosir. Ha participat com a ponent en la taula ‘Projectes innovadors de l’Horta Nord’, que va tindre lloc en la jornada ‘Emprèn innovant. La responsabilitat et fa diferent’, i ha col·laborat en el vídeo ‘Vivències laborals en femení’. A més, recentment ha format part de la publicació ‘Pràctiques de Responsabilitat Social Empresarial en l’Horta Nord’.

Ara, gràcies al seu treball, rep este guardó del consorci Pactem Nord, emmarcat dins de la cinquena edició dels distintius que la institució atorga a la coresponsabilitat territorial en matèria d’ocupació.

Entre els objectius d’estos premis es troben: reconèixer el treball per la inserció laboral de persones amb especials dificultats, reconèixer les bones pràctiques en la gestió responsable de les persones treballadores, reconèixer la igualtat en clau de gènere en les empreses, premiar la col·laboració cultural, social i/o mediambiental en el territori, reconèixer a les empreses de recent creació preocupades per l’ordre social, econòmic i mediambiental i premiar pràctiques concretes amb un impacte rellevant i/o especialment integradores.

Destacats