Sorteig de quatre caixes niu de rates penades per ajudar a controlar les plagues a Godella

Guardar

rates penades
rates penades

L'Ajuntament de Godella va instal·lar recentment 24 caixes niu de rates penades en distints edificis municipals per tal de fer servir aquests animals com a control biològic front a les plagues de mosquits i arnes.

Des de la regidoria de Medi Ambient d'aquest Ajuntament, amb l'objectiu d'implicar a la ciutadania en aquesta causa, se sortejaran quatre caixes niu entre totes aquelles persones interessades. Per inscriure's, només cal enviar un mail a agricultura@godella.es o telefonar al 963638056 i preguntar per l'àrea d'Agricultura o Medi Ambient. S'haurà d'indicar el carrer i el número on es vol fer la instal·lació, que haurà de tindre orientació est. La instal·lació no es podrà fer en la via pública, sinó que haurà d'estar dins d'una propietat particular. En cas de no complir amb aquests requisits, la sol·licitud serà descartada. El termini per presentar les sol·licituds en aquest sorteig estarà obert des de hui fins el proper dimecres 12 de juny.

A causa de la pol·lució, la contaminació lumínica i la destrucció dels seus hàbitats amb el tancament de coves, refugis i cases antigues on podien nidificar habitualment, les rates penades estan seriosament amaçades. Però es tracta d'animals molt beneficiosos per al nostre hàbitat, ja que poden menjar fins a 600 insectes nocturns com mosquits i arnes.

Destacats