L’Ajuntament de Godella adjudica els projectes dels fons IFS

Guardar

Recurso_88
Recurso_88

La Diputació de València, a través dels fons IFS (Inversions Financerament Sostenibles) va aprovar atorgar 161.643,27€ a l’Ajuntament de Godella per a dur endavant distintes actuacions pendents. Recentment el consistori va adjudicar la redacció de tots estos projectes, que s’aniran executant durant els propers mesos.

En primer lloc, hi una partida de 70.600€ per a la instal·lació de parcs infantils i la reparació de jardins, com el de la plaça Doctor Valls, el de la Torreta i el de la carretera de Rocafort.

D’altra banda, la reparació de goteres del pavelló municipal s’ha xifrat en 33.000€.

S’han concedit 22.000€ per a la creació d’aules a l’edifici de Vila Teresita, amb l’objectiu d’impartir cursos i incrementar l’oferta dels tallers ja existents. Amb esta partida també es comprarà el mobiliari i l’equipament necessari.

Pel que fa a inversions de menys import, es pretén escometre el canvi de les emissores de ràdio de la Policia Local per uns nous equips Tetra que costaran 9.500€.L’equipament del nou vehicle elèctric de la Policia ha suposat una despesa de 7.000€.

Així mateix, es destinaran 3.000€ a canviar les llums dels vehicles de Protecció Civil per adaptar-les a la normativa, doncs han de ser ara de color blau.Pel que fa a les reparacions dels distints camins rurals a l’horta que envolta Godella, tindran un cost de 9.500€.

Per últim, s’ha previst la compra d’ordinadors i equips informàtics per a distints departaments, amb un pressupost assignat de 6.400€.

Destacats