Foios sol·licita 57.500 € per a una nova intervenció en el Camí de la Mar

Es tracta de la tercera actuació que l'Ajuntament de Foios durà a terme per a millorar la seguretat en el camí de la Mar

Guardar

cami-de-la-mar-foios
cami-de-la-mar-foios

L'Ajuntament de Foios ha sol·licitat a la Conselleria d'Agricultura de la Generalitat Valenciana una subvenció de 57.500 € per a realitzar una nova intervenció en el camí de la Mar. Amb aquesta, serien tres les actuacions que, en els últims anys, s'han executat amb l'objectiu de condicionar un dels camins més transitats pels veïns i veïnes de la localitat.

Així, amb l'import sol·licitat a la Conselleria d'Agricultura s'actuarà sobre un tram de 665 metres lineals del camí de la Mar, en el qual s'augmentarà la seguretat dels desplaçaments gràcies a l'eixamplament de l'espai útil de les vores del camí.

«A més de ser el nexe d'unió entre el nucli històric de Foios i Cuiper, el camí de la Mar té una gran afluència de veïns i veïnes, no només pel seu ús agrari o de comunicació entre nuclis, sinó perquè el paisatge que travessa el fa molt atractiu per als trajectes a peu o amb bicicleta», explica l'alcalde de Foios, Sergi Ruiz,

D'aquesta manera, conclou Ruiz, «amb aquesta actuació, millorem la seguretat en els trajectes, però també continuem dignificant el camí de la Mar».

Destacats