Foios Resilient, la campanya que ha apropat el medi ambient local als més menuts

Guardar

Regidora Medi Ambient Amparo Pérez entrega punts de lectura i imants
Regidora Medi Ambient Amparo Pérez entrega punts de lectura i imants

Amb el començament de l'escola d'estiu, la Regidoria de Medi Ambient va engegar la campanya 'Foios Resilient' en col·laboració amb l'empresa Itinerantur, centrada en la idea de fer valdre el medi ambient local i la necessitat de tindre cura d'ell, i que ha arribat a la seua fi en els últims dies del primer trimestre escolar.

Al llarg de l'escola d'estiu, els i les alumnes van dur a terme diverses activitats per conéixer l'ecosistema que els envolta, fent èmfasi en les rates penades, mamífers fonamentals per a controlar plagues que afecten els cultius de l'Horta. I en aquest sentit, van realitzar la construcció de caixes refugi que puguen acollir aquests éssers.

Després el programa es va centrar en el reciclatge. D'una banda, es van dissenyar i pintar bosses de compra de tela reutilitzables. I per altra, es van crear diferents cartells per poder sensibilitzar sobre el reciclatge en una futura campanya. I aquesta futura campanya ha arribat en els últims dies de trimestre abans de Nadal.

Entre els dissenys creats en l'escola d'estiu, s'ha elaborat un cartell de sensibilització que s'instal·larà pròximament a les diferents illes de reciclatge de Foios, i punts de lectura i imants que s'han fet entrega a l'alumnat dels dos col·legis d'educació infantil i primària del municipi.

Amparo Pérez, regidora de Medi Ambient, ha assenyalat que "amb el repartiment dels imants i punts de lectura entre els xiquets i xiquetes, i la pròxima col·locació dels cartells, posem punt i fi la campanya 'Foios Resilient'. Una campanya amb la qual hem remarcat la importància del nostre medi ambient, en la necessitat de cuidar l'entorn més pròxim, i en la que els i les més menudes han aprés molt al mateix moment que han gaudit".

Destacats