Foios recolza a l’alumnat d’estudis post-obligatoris amb ajudes a la mobilitat

Per primera volta, es destinen 6.000 euros del pressupost en ajudes a estudis post-obligatoris

Guardar

Església de Foios
Església de Foios

La Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Foios acaba de presentar les noves ajudes a la mobilitat per a estudis post-obligatoris, com graus universitaris, formació professional o conservatoris de música i dansa, entre altres.

En total, es posa a disposició de l'alumnat 6.000 euros per a recolzar les i els alumnes de Foios que cursen estudis superiors fora del municipi, amb un màxim de 200 euros per sol·licitud, per facilitar la seua mobilitat fins al seu respectiu centre educatiu.

Juan José Civera, regidor d'educació de Foios, ha destacat que "aquesta és la primera vegada que s'estableixen aquestes ajudes per a estudis post-obligatoris al municipi, un suport important per a tots aquells i aquelles alumnes de Foios que s'ha de desplaçar fora del poble per a cursar els seus estudis superiors de música, dansa, formació professional, universitaris... Som conscients de la despesa extra que suposa per a les famílies aquests desplaçaments, per això des de l'àrea d'educació hem disposat d'aquests 6.000 euros en el pressupost de cada any, una ajuda necessària i moltes voltes imprescindible per a l'alumnat". Des de la Regidoria, ha afegit Civera, "apostem per l'equitat social, donant suport a tots els nivells, inclòs l'econòmic, perquè volem fomentar l'estudi i la capacitació professional més enllà de l'etapa obligatòria".

El termini per a presentar les sol·licituds ja ha començat i es mantindrà obert fins al 31 de desembre. A la web municipal www.foios.es es poden consultar les bases reguladores de la convocatòria, així com tota la informació al respecte.

Destacats