Foios incorpora una Tècnica de Joventut

Guardar

Regidor Joventut Paco Serrano i nova Tècnica de Joventut
Regidor Joventut Paco Serrano i nova Tècnica de Joventut

L'Ajuntament de Foios ha augmentat el planter de treballadors municipals amb la incorporació de la nova Tècnica de Joventut. Aquest càrrec s'ha pogut crear després que l'IVAJ concedirà a l'Ajuntament, a principis de l'any, una subvenció de 33.000 euros amb la finalitat de procedir a la contractació o nomenament temporal de professionals de joventut.

Amb la incorporació, l'àrea suma una professional que treballarà coordinadament amb el Regidor de Joventut i altres àrees municipals en el disseny, la implementació i avaluació de plans de joventut, realització i difusió de campanyes informatives i educatives, i en la programació d'activitats d'oci educatiu per al jovent de Foios. També s'encarregarà d'oferir informació, assessorament i suport per a fomentar una participació més activa de les persones joves en tots els àmbits, especialment en la creació d'associacions juvenils, la realització d'activitats de voluntariat, fòrums joves o qualsevol altra forma de participació, així com facilitar informació i assessorament sobre convocatòries i programes que puga oferir la Generalitat i siguen d'interés per als i les joves del municipi.

Paco Serrano, regidor de joventut, ha volgut destacar que "la suma d'aquest lloc de treball permetrà al departament estar més coordinat amb altres personals tècnics de diferents administracions o xarxes, com per exemple la Mancomunitat del Carraixet, i podrem oferir al jovent de Foios un ventall molt més ampli d'activitats i recursos".

Destacats