Tapes de primera qualitat en la Ruta de la Tapa de El Puig

La Ruta de la Tapa de El Puig se celebrarà fins al pròxim 1 de juliol

Guardar

La Dehesa_8309_1
La Dehesa_8309_1

Sota el lema 'El Puig, tot en un mos', aquest cap de setmana, i fins al pròxim 1 de juliol, tens l'oportunitat de provar les propostes gastronòmiques més sorprenents en una de les millors Rutes de la Tapa que organitza El Puig. Una excusa perfecta per a descobrir els encants que amaga aquesta localitat valenciana, envoltat de bona companyia i, per descomptat, unes proposades culinàries que mostraran la riquesa gastronòmica de la terra valenciana.

Els restaurants participants oferiran, com a novetat, totes les tapes pel mòdic preu d'1,50 euros, beguda apart. Però el que fa especial la Ruta de la Tapa de El Puig, sens dubte, són les seues rutes gastronòmiques i culturals. Així la tradició i el patrimoni se sumen a aquesta celebració perquè veïns i visitants gaudisques d'uns recorreguts únics, durant el qual es realitzaran parades per a provar les diferents tapes. De fet, les rutes disponibles són Cavallers i princeses (23 de juny) i Refugis i trinxeres (24 de juny).

Per descomptat, no t'oblides de registrar les teues consumicions en el passaport de la ruta, ja que si aconsegueixes sis segells, podràs arreplegar un xicotet obsequi en la Tourist Info. A més, amb els teus vots no solament podràs triar a la millor tapa d'aquesta edició, sinó que entraràs en el sorteig d'un increïble menú gastronòmic.

Així mateix, els més xicotets també tenen cabuda en aquest esdeveniment, que compta amb el patrocini de València Turisme i la col·laboració de la Federació Empresarial d'Hostaleria de València, ja que també s'han organitzat tallers didàctics per a xiquets en el Museu de la Impremta i en el de les Arts Gràfiques. Així que, si ja estàs pensat gaudir del cap de setmana en la Ruta de la Tapa de El Puig, recorda que l'horari general és de dilluns a diumenge, de 11.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 21.30 hores.

Destacats