Sanitat registra 138 contagis en la residència intervinguda del Puig

La Conselleria de Sanitat ha intervingut el centre per a controlar el brot de COVID-19

Guardar

residencia-puig
residencia-puig

Sanitat ha registrat 138 casos positius de coronavirus en la residència intervinguda del Puig, segons ha anunciat À Punt. Una xifra que mostra la magnitud del brot de COVID-19 que es va donar a conéixer ahir per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, que en la seua actualització va assenyalar que era "prou considerable".

Ahir, la conselleria va anunciar que havia intervingut el centre de majors per a controlar el brot de coronavirus i protegir als usuaris i usuàries de la residència Savia. Les fonts consultades per À Punt han explicat que han donat positiu en la PCR 107 ancians i ancianes i 31 persones en la plantilla.

Aquest centre disposa de 124 places residencials i 16 places d'estada diürna, per la qual cosa la gran majoria d'aquestes persones s'haurien contagiat. Amb aquesta ja són set les residències sota vigilància activa de Sanitat, una d'elles a la província de Castelló, una en la d'Alacant i cinc en la de València.

Aquesta vesprada s'espera confirmar la xifra de contagis i les noves dades de la pandèmia del coronavirus en l'actualització de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Destacats