Mossos de qualitat en la vuitena edició de la Ruta de la Tapa del Puig

Guardar

tapas
tapas

Del 13 al 30 de juny El Puig de Santa Maria s'omple de sabors i mossos de qualitat amb la celebració de la vuitena edició de la Ruta de la Tapa

La Ruta de la Tapa del Puig de Santa Maria afronta la seua vuitena edició unint gastronomia, innovació i cultura amb el lema "El Puig, tot en un mos". Del 13 al 30 de juny els bars i restaurants de la localitat presenten les seues propostes culinàries oferint un recorregut per la gastronomia mediterrània saludable amb mossos de qualitat pel mòdic preu d'un euro i mig amb la beguda a banda.

Els participants podran aconseguir en cada local participant un passaport de la ruta per poder registrar les seues consumicions i aconseguir, si obtenen 6 o més segells, un xicotet obsequi a la Tourist Info. També podran votar la seua tapa preferida dipositant la seua valoració en una urna que s'ubicarà en cadascun dels establiments. L'Ajuntament sortejarà entre totes les valoracions un fabulós menú gastronòmic.

L'horari general de la ruta és de dilluns a diumenge, d'11 del matí a 2 del migdia i de 6 a 9 i mitja de la vesprada, condicionat als dies de descans i els horaris de cuina de cada establiment.

Els visitants poden aprofitar per a realitzar alguna de les rutes turístiques guiades i teatralitzades que, per tan sols 1 euro, ofereix la Tourist Info municipal per conéixer amb profunditat indrets com la muntanya de la Patà, el Monestir, l'ermita de Sant Jordi, la Cartoixa d'Ara Christi o els refugis i trinxeres.

El dissabte 1 de juny, a partir de les 18:45 hores, tindrà lloc la segona Mostra Itinerant de Circ i Dansa del Puig Tot per l'Aire amb quatre actuacions de números circenses, música i ball per diferents punts de la població.

Destacats