Mossos de qualitat a la VII Ruta de la Tapa del Puig

Tapes creatives a un euro i mig per les millors terrasses i locals del municipi

Guardar

La Dehesa_8309_1
La Dehesa_8309_1

T’abelleix tastar un cremós de pebrot amb arròs al curri, filet de vedella, pinya i sèsam acompanyat per un bon vi de la terra? O un rotllet de paper d'arròs amb ruca, formatge fresc, salmó fumat, cibulet, coriandre, alvocat i sèsam junt amb la teua cervesa preferida? I recórrer, entre tast i tast, els carrers i monuments d’un dels pobles més històrics i patrimonials de València? Tot això, i molt més, és el que t'ofereix, del 14 de juny a l’1 de juliol, la VII Ruta de la Tapa del Puig de Santa Maria.

Sota el lema “El Puig, tot en un mos”, la cita gastronòmica suposa l'excusa perfecta per passar una bona estona durant els matins i capvespres de juny relaxats i en bona companyia. Els locals participants s'han esmerat per preparar unes propostes culinàries que es distingeixen per la seua creativitat i qualitat gastronòmica. Com a novetat, enguany les tapes passen a tindre el mòdic preu de 1,50 €, demanant-se la beguda que es preferisca a banda.

Els "ruters" poden registrar les seues consumicions en el passaport de la ruta, de manera que si aconseguixen 6 o més segells obtindran un xicotet obsequi en la Tourist Info. A més, podran votar la teua tapa preferida dipositant la seua valoració en una urna que s’ubicarà en cada establiment. Totes les valoracions participaran en el sorteig d’un fabulós menú gastronòmic.

La Ruta de la Tapa del Puig obri les seues portes el divendres 14 de juny i les mantindrà obertes fins el diumenge 1 de juliol. L'horari general és, de dilluns a diumenge, d’11 a 14 hores i de 18 a 21:30 de la vesprada, condicionat als dies de descans i horaris de cuina de cada un dels establiments participants.

L'Ajuntament del Puig ofereix, a més, la possibilitat de complementar l'intinerari de meravelles gastronòmiques amb una de les rutes culturals que ofereix el municipi. Els visitants poden aprofitar la jornada per disfrutar d’alguna de les 5 visites guiades que s’oferixen o recórrer algun dels cinc béns d’interès cultural que allotja el municipi. Interessants visites com “El pas de Jaume I pel Puig”, ”Cavallers i Princeses”, “Refugis i Trinxeres”, “Cartoixa d’Aracristi” o la nova ruta dedicada a l'ermita de Sant Jordi.

Les jornades compten amb el patrocini de València Turisme i la col·laboració de la Federació Empresarial d'Hosteleria de València.

Destacats