Luisa Salvador: "El meu equip vol treballar pel poble i continuar amb la política d'ajudes"

L'Alcaldessa socialista d'El Puig de Santa Maria ha pres la vara de comandament de nou després d'obtenir majoria absoluta en les eleccions municipals de 2019

Guardar

Luisa Salvador El Puig
Luisa Salvador El Puig

La "proximitat" durant aquests quatre anys i les seues "polítiques d'ajudes" són dos dels aspectes que podrien haver-la conduït a aconseguir la majoria absoluta en les urnes. El passat 26 de maig, Luisa Salvador es va consolidar com la candidata més votada al Puig de Santa Maria però, a més, va obtenir els 7 escons de la majoria absoluta per a mantenir-se com a alcaldessa durant quatre anys més, per la qual cosa té clar que mantindrà aquestes polítiques i impulsarà nous projectes després de jurar el seu càrrec dissabte passat.

Així ho ha explicat la socialista, que considera que ha aconseguit més suport (2 regidories més) gràcies a "la gestió del dia a dia, molt pròxima amb la gent perquè s'ha escoltat les inquietuds de la ciutadania al carrer", així com a la rebaixa del deute i els impostos que ha dut a terme el seu equip de govern. Creu, també, que han sigut molt importants algunes de les seues grans fites, com l'adequació i l'enllumenat de les entrades del Puig, la restauració i adaptació de la plaça de la Conserveta i, sobretot, la seua política d'ajudes.

En aquest sentit, l'alcaldessa assegura que, en la legislatura 2019-2023 que comença ja, mantindrà aquesta política d'ajudes i les seues beques per a estudiants, de transport i d'Erasmus, perquè considera que "els impostos han d'invertir-se en els veïns". Així mateix, continuarà amb la millora de l'enllumenat i dels carrers del municipi i, com a novetat, tractarà d'aconseguir un canvi de la Llar del Jubilat perquè siga més ampli i construirà un auditori, un dels seus principals reptes.

Luisa Salvador assegura estar il·lusionada amb la nova etapa que dirigirà i valora que el seu equip està format per gent que ja té experiència en la gestió municipal, però també amb joves, "que és molt important perquè aporten nous punts de vista i frescor". Si alguna cosa tenen en comú els seus regidors, compte, és que tenen "il·lusió i ganes de treballar pel poble".

Destacats