Les Jornades Gastronòmiques del Puig combinen tradició amb innovació

De l'11 d'abril a l'1 de maig, els millors menús t'esperen al Puig a preus assequibles

Guardar

jornadas-gastronomicas-puig
jornadas-gastronomicas-puig

propuestas-gastronomias-puigEl Puig es prepara per a gaudir de les XI Jornades Gastronòmiques que, des de l'11 d'abril a l'1 de maig, oferirà a locals i visitants la millor gastronomia mediterrània cent per cent saludable. Productes de qualitat, de proximitat, de quilòmetre zero són els senyals d'identitat d'aquestes jornades que, cada any, guanyen més adeptes.

A més, com en edicions anteriors, aquestes jornades oferiran bons, en els quals s'inclouen menú més ruta turística o menú més música perquè gaudisques al màxim aquesta experiència, i descobrisques tot el que ha d'oferir El Puig. D'aquesta manera, si tries el pack de visita turística, tindràs l'oportunitat de conéixer llocs tan interessants, com els refugis i les trinxeres, la Cartuja D'Ara Christi, el Monestir de Santa Maria del Puig i, fins i tot, rutes teatralitzades per a trobar l'espasa de Jaume I.

Els restaurants que participen en la nova edició de les Jornades Gastronòmiques del Puig són Maresma, L'aigua fresca, Ana Vi gastrobar, Finca San José, Huerto de Santa María, Arrocería Noray, o La Alhacena amb el seu lema 'Cuina d'ahir, hui i sempre". Així, cadascun d'aquests restaurants ha elaborat un menú complet, format per tres entrants, un plat principal a triar, i postres a un preu que oscil·la entre els 17 i els 24 euros per persona.

Les propostes gastronòmiques que ofereixen són una fusió entre la tradició i la innovació per a no deixar arrere els sabors d'antany perquè, com asseguren, "això és la cuina del futur". En aquest sentit, brillen amb força els productes de l'horta valenciana, però també els productes del mar i de la muntanya amb els quals compta El Puig. Així mateix, el toc dolç el posaran les postres tradicionals de Setmana Santa, com les llesques amb ou.

Però, a més, els més xicotets també tindran un buit. I és que el pròxim 24 d'abril, el Centre Cívic acollirà un Taller de Cuina per a joves, a partir d'11 anys, que es durà a terme des de les 18.00 fins a les 19.30 hores. Un taller, completament gratuït, fins a completar aforament en el qual ja et pots inscriure a través del WhatsApp de la Regidoria de Joventut (610 100 767).

gastronomia-puig

El Puig ofereix una experiència per a tots els sentits. Història, monuments, mar, muntanya i , per descomptat, gastronomia saludable i de qualitat t'estan esperant perquè et deixes portar pels encants que ofereix aquesta localitat valenciana. I quina millor manera de conéixer-ho que aprofitant els menús que t'ofereixen les XI Jornades Gastronòmiques.

Destacats