La reforma de la passarel•la a la mar del Puig començarà a partir del 15 de setembre

Guardar

pasarela
pasarela

Atenent a les peticions de molts veïns del municipi, l'Ajuntament del Puig de Santa Maria ha signat un contracte amb una empresa d'obres per reformar la passarel·la per a peatons i ciclistes que connecta el casc urbà del municipi amb la mar.

El treball dels operaris suposarà el tancament de la infraestructura durant aproximadament 20 dies. Davant el fet que això implicaria dificultar les comunicacions amb la platja en ple estiu, l'Equip de Govern ha decidit que les obres comencen a partir del pròxim 15 de setembre.

La passarel·la va ser inaugurada l'1 d'agost de 2013. Quatre anys després de la inauguració, l’estat de l'obra ha obligat el consistori a destinar un pressupost de 30.000 euros per a la seua reforma.

Des de l'Ajuntament s'assenyala que els tràmits de plannificació, finançament, aprovació i contractació de l'actuació s'han hagut d'allargar fins el mes de juny. Una vegada finalitzats, el consistori barallava començar les obres l'endemá de la nit de Sant Joan. Però els 20 dies de duració del treball i les molèsties que podria ocasionar a veïns i visitants, en plena temporada estiuenca, han acabat per convéncer l'Equip de Govern de posposar l'inici de les obres fins el 15 de de setembre.

Destacats