L'Ajuntament del Puig convoca subvencions a la contractació i a la creació d'empreses

Guardar

marc-oriola_9999_9
marc-oriola_9999_9

El consistori ha convocat ajudes a empreses de la província de València que contracten a persones desocupades del Puig de Santa Maria amb caràcter indefinit, o que transformen en indefinits contractes de duració determinada. Així mateix, es convoquen ajudes destinades al foment de l'activitat emprenedora.

Per al foment de l'ocupació estable, les ajudes podran oscil·lar entre els 900 i els 2.500 € en funció del col·lectiu i la jornada laboral de la contractació indefinida o transformació en indefinida.

Per al foment de la creació d'empreses,les ajudes seran de 500 € per cada empresa que haja iniciat la seua activitat, amb un local obert al públic, amb posterioritat a l'1 de gener de 2017, per recolzar les despeses d'inici i constitució.

Les ajudes es podran demanar fins al 31 d'octubre de 2017 o fins a esgotar la partida pressupostària.

"Impulsem un altra vegada este pla amb l'objectiu de fomentar l'ocupació de qualitat, per això les ajudes van dirigides a la contractació indefinida, tant a temps parcial com complet, amb especial sensibilitat a certs col·lectius com les dones, els jóvens de menys de 25 anys i els hòmens de més de 45", ha assegurat el Regidor d'Ocupació, Marc Oriola.

Destacats