Jaume I: Al límit dels sentits, la nova ruta teatralitzada per conéixer El Puig

Guardar

img_20170625_201356
img_20170625_201356

Un any més, l'Ajuntament del Puig i l'empresa de serveis culturals Turiart s'uneixen per oferir al públic familiar, jove i turista la possibilitat de conèixer el municipi de la mà de personatges d'època.

El públic es trasllada a diferents èpoques on a través de personatges vinculats amb la figura del monarca coneixerà la història que va configurar part de la identitat del poble valencià.

Per a aquest estiu la ruta compta amb la presència especial de personatges femenins amb la finalitat de potenciar el paper de la dona en l'època medieval i treure-ho a la llum.

A més, tal i com el títol indica, aquesta ruta està enfocada a treure el major partit als nostres sentits. A través de la música, les degustacions, la marxa i inusuals olors, el públic farà despertar tots els seus sentits convertint aquesta ruta en una proposta sensitivament accessible.

La nova ruta turística es va estrenar el passat 25 de juny i es repetirà al llarg de tot l'estiu a les següents dates: 9 i 23 de juliol, 13, 27 d'agost, 24 i 8 d'octubre a les 12 hores.

La visita arrenca a les escales de l'Església del Monestir de Santa Maria, a les 19 hores, amb una durada de 50 minuts.

Destacats