El Puig retornarà el 100% de la taxa de fem i exempció del 100% d'ocupació de via pública per a les terrasses, als comerços que hagen cessat la seua activitat

Guardar

FB_IMG_1588065096374
FB_IMG_1588065096374

L'Ajuntament del Puig està preparant un paquet de mesures econòmiques, englobat dins del "Pla Re-Genera El Puig", en el qual retornarà als comerços que hagen realitzat cessament d'activitat el 100% de la taxa del fem i el 50% a aquells que hagen romàs oberts. Al seu torn, exonera el 100% de la taxa d'ocupació de via pública de les terrasses a bars, restaurants i hotels que hagen cessat d'activitat.

En paraules de l'alcaldessa Luisa Salvador, "és molt important per a aquest equip de govern com està afectant el teixit econòmic local, on es troba el nostre xicotet comerç i autònoms. Per això llançarem el "Pla Re-Genera El Puig", el qual serà un pla obert a modificacions durant el període que dure la crisi de la COVID-19. Començarem amb les taxes municipals però ja estem treballant, per a traure en un termini molt curt, ajudes directes als nostres autònoms i comerços del Puig." L'alcaldessa també ha afegit que "estem preparant també una injecció econòmica que anirà als nostres aturats perquè repercutisca obligatòriament sobre el comerç local. Farem tot el possible, i més, per a regenerar l'economia local i que el nostre comerç torne a ser el que era"

Per part seua, el regidor de comerç, Manu Soto, ha assenyalat que "és molt important que els comerços sàpien que estem prop d'ells. Som l'administració més pròxima i m'estic donant compte que així ho veuen, ja que repartisc cada setmana mascaretes a tots els comerços oberts actualment. Quan comencen a reobrir farem un pack perquè arribe a tots i cadascun dels comerços i tinguen les precaucions que es mereixen".

Destacats